Vi skapar framtidens arbetsplatser

Vi föddes ur den djupa övertygelsen, vilket såklart även forskningen tillstyrker, att människor som känner passion på sina arbetsplatser presterar.

Vill du veta mer om hur vi arbetar och kan hjälpa dig att skapa framtidens arbetsplats? Hör av dig så tar vi vi en pratstund.

Vårt Why

Vi hjälper företag att skapa passion på sina arbetsplatser genom att rikta ljuset mot människorna. Medarbetare som trivs och mår bra är lönsamma medarbetare. Vårt WHY tillika vår vision är “Vi skapar passion genom att sätta människan i fokus”.

Dagligen lär vi människor och verksamheter att skapa effekt över tid. Tillsammans med våra kunder når vi hållbara resultat genom effektiva partnerskap och samarbeten.

Var inte sen med att höra av dig till oss. Vi ser fram emot att få en inblick i ditt företag, lära känna just dig och hur vi skulle kunna hjälpa er att utvecklas.

Vår historia

Idag vill väldigt många arbetstagare byta jobb, upp emot 57% av de arbetsföra inom åldersspannet 40-55, enligt vissa studier. En slående följd är att företagen går på halvfart. Hur kan vi förvänta oss att nå allt mer utmanade målsättningar när drygt hälften av våra medarbetare inte ens vill vara med på resan?

ByHart grundades av John och Lovisa en tidig vårdag år 2020, med en övertygelse om hur vi bygger framtidens arbetsplatser. Sedan starten har ByHart vuxit och vi har hjälpt mängder av företag med att nå sina visioner och resultatbaserade målsättningar.

Vi arbetar systematiskt med att kartlägga arbetsplatser och implementerar lösningar som får människor att vilja prestera. I vårt arbete inleder vi partnerskap med våra kunder och skapar hållbara resultat tillsammans. Vi arbetar med stora som små företag inom många olika branscher.

Låt oss fortsätta bygga historien tillsammans!

Värdegrund

Vi är...

Våra värderingar definierar hela företaget och visar sig i våra beteenden både internt och tillsammans med våra kunder.

Stabila

Våra insatser håller över tid. Ett samarbete med oss innebär en bestående effekt där ett utbyte och ett lärande sker åt båda håll.

Passionliga

Vi arbetar med en brinnande passion för att nå framgång, tar initiativ, deltar och kommer med konkreta idéer och tips.

Innovatörer

Vi har nyskapande lösningar och utmanar status quo, samt har ett modernt arbetssätt där våra lösningar grundas i forskning.

Relationsbyggare

Vi ser alltid människan, skräddarsyr våra lösningar och lämnar alltid ett bestående avtryck hos våra kunder och partners.

Annorlunda

Vårt arbetssätt är öppet och härligt och vi levererar alltid resultat med glädje, optimism och vida leenden.

Vår drivkraft är att bygga världens bästa arbetsplats, där människor trivs, mår bra och känner passion. Det är så vi säkerställer att vi har den bästa leveransen till våra kunder.

Lovisa Rosén & John Mannberg

Grundare av ByHart

Våra Lösningar

Vi sammanfattar våra tjänster och produkter inom fyra områden, där samtliga bygger på att sätta människan i fokus och bygga hållbar effekt.

Ett samarbete med oss handlar om förtroende och ett samspel där vi tillsammans tar din verksamhet till nya höjder.

Human Resources

Vi är din HR-avdelning och levererar professionella tjänster där du får tillgång till precis den kunskap och kompetens du behöver.

Kompetensförsörjning

Vi finner din nästa medarbetare oavsett roll och bransch. Vi har lång erfarenhet av att kompetensförsörja våra kunder på både kort och lång sikt.

Utbildning

Våra utbildningar har sin bas i Human Resources. Vi har bland annat många kvalitativa utbildningar inom arbetsmiljö och varumärkesbyggande.

Hartic

Pulsverktyget som hela företaget älskar. Hartic låter dig lyssna på dina medarbetare, få insikter och vidta adekvata åtgärder.

Över 300 nöjda kunder som tagit del av våra lösningar

Basverksamhet i Sverige och i totalt sex länder

Alltid värdegrunden
i centrum

Utbildade och erfarna medarbetare

Se hur
våra kunder
gör skillnad

Vill du prata lösningar?

Vi älskar pratstunder och är alltid redo att prata om hur vi ska finna lösningar på ditt företags utmaningar.