För det mindre företaget

Vi har skräddarsytt våra lösningar för att vara anpassade till det mindre och ofta växande företaget. 

Lösningar för det mindre företaget

Att bygga rätt från början är nyckeln till en framgångsrik verksamhet

Bygg HR från grunden

HR spelar en betydande roll inom ditt företag, allt från att skapa en attraktiv arbetsplats med högt välmående till en strävan efter att nå gemensamma mål.

Ditt företag behöver inte växa med särskilt många medarbetare för att du bör ta in HR i din verksamhet. Vi är hjälper både det lilla och växande bolaget.

ByHart tar ansvar för hela eller delar av HR-funktionen på ditt företag och vi kan med säkerhet lova att det är en väl värd investering. Tillsammans med oss växer ni, ökar lönsamheten och skapar en attraktiv arbetsplats.

Vi arbetar självständigt och tar ut riktningen tillsammans med dig. Våra HR-specialister har ett helt team bakom ryggen vilket innebär att vi kan erbjuda en bredd i vårt erbjudande. Du får helt enkelt något mer.

Varje organisations behov är unikt och vi hittar tillsammans en skräddarsydd lösning.

Låt oss sköta om ditt företags HR

Ibland gör vi jämförelsen med när du exempelvis anlitar en revisionsbyrå. På samma sätt som du outsourcar företagets ekonomi, kan du förlägga all HR till ByHart.

Vi skräddarsyr alltid upplägget efter dina behov.

En interimslösning är ett snabbt och smidigt alternativ om befintlig personal exempelvis är på föräldraledighet, tjänstledighet eller sjukskriven, oavsett om det rör hel- eller deltid.

Vårt mest populära alternativ är att du har en av våra HR-specialister på plats inom din verksamhet under ett antal timmar och dagar per vecka, allt efter de behov som föreligger.

Vi finner dina medarbetare

För oss betyder kompetensförsörjning hållbara resultat. Vi utgår från ditt företags värdegrund i vårt rekryteringsarbete vilket ökar sannolikheten att din nästa medarbetare trivs och presterar.

Vi arbetar med all form av rekrytering. Med oss får du hjälp med allt från att hitta ditt företags nästa VD till medarbetare i alla tänkbara roller.

Vi har en lång erfarenhet av rekrytering från alla branscher och till olika positioner. Våra tjänster är framtagna för att passa både det lilla och stora företaget samt möjliga att skräddarsy ytterligare beroende på hur mycket man själv vill vara involverad.

När både våra uppdragsgivare och kandidater är nöjda, då har vi lyckats.

Boka ett möte med oss!

Vi fullkomligen älskar trevliga pratstunder! Boka ett möte med oss så tar vi en dialog om era behov.

Utbildningar som utvecklar dig och dina medarbetare

Vi tillhandahåller både fysiska och fysiskt lärarledda utbildningar för ditt företag. Våra utbildningar grundar sig inom följande områden:

  • Arbetsmiljö.
  • Arbetsgivarvarumärke.

Alla våra utbildningar baseras på den senaste forskningen och efter vår erfarenhet inom våra expertområden. Utbildarna har mångårig bakgrund.

Hartic är verktyget som låter dig lyssna och agera

ByHart har ett egenutvecklat verktyg som låter dig och din organisation arbeta med arbetsmiljön.

Hartic är din digitala HR-partner som lyssnar på företagets alla medarbetare, gör analyser, ger dig insikter och inte minst ger dig åtgärderna för att enkelt jobba löpande med arbetsmiljön.

När du arbetar med Hartic bygger du systematiskt upp arbetsgivarvarumärket vilket leder till nöjdare medarbetare samt enklare att rekrytera och behålla nyckelpersoner.

Vi låter dig prova Hartic gratis för att se dess fulla potential. Du köper aldrig den berömda grisen i säcken hos oss.

Se hur
våra kunder
gör skillnad