Varför ska du välja ByHart?

Vi vet att vi inte är den enda tänkbara partnern för dig och ditt företag. Vi vet också att vi har ett erbjudande som är unikt. Låt oss berätta varför vi är annorlunda.

Bredd skapar spets

Vi hjälper företag att skapa passion på sina arbetsplatser genom att rikta ljuset mot människorna. Medarbetare som trivs och mår bra är lönsamma medarbetare. Vårt WHY tillika vår vision är att skapa passion genom att sätta människan i fokus.

Human Resources är fundamentet i vår verksamhet, men ByHart är så mycket mer än så. Vi är även experter på kommunikation, både den interna och externa, kompetensförsörjning och utbildning. Visste du att vi har egna systemutvecklare?

Kombinationen av våra kompetensområden gör vårt totala erbjudande starkt och unikt. Vi förenar människan med digitaliseringens möjligheter och skapar moderna lösningar på nutidens utmaningar.

Vi skapar effekt

ByHart är ett starkt värderingsdrivet bolag. När du inleder ett samarbete med oss kan vi lova dig vårt fulla engagemang när vi tar oss an uppdraget. Att nå våra gemensamt framtagna målsättningar är en självklarhet för oss. Vi skapar alltid effekt hos våra kunder.

Vårt arbetssätt är öppet och härligt och vi levererar alltid resultat med glädje, optimism och vida leenden.

Vi har nyskapande lösningar och utmanar status quo, samt har ett modernt tillvägagångssätt där våra lösningar grundas i forskning.

Vi går från utmaning till framgång

Att samarbeta med oss är enkelt. Nedan ser du ett klassiskt upplägg på hur vi sätter oss in i era utmaningar och skapar resultat över tid tillsammans med din organisation.

01

Nulägesanalys

Steg 1

Inför ett nytt partnerskap, oavsett vilket område du anlitar oss för, sätter vi oss in i din verksamhet och gör en analys som bygger på förståelse, kompetens och erfarenhet.

02

Lösningsförslag

Steg 2

Vi har alltid ett vetenskapligt förhållningssätt och tar tillsammans med dig som beställare fram ett skräddarsytt avtalsförslag som passar ditt företag.

03

Implementering

Steg 3

En god implementation av våra insatser är en nyckelfaktor till framgång. Vi arbetar värdegrundsbaserat och har högt fokus på att alltid ge en gedigen leverans och skapa effekt.

04

Uppföljning

Steg 4

Riktningen är viktigare än målet. Vi menar att en organisation alltid behöver navigera i en föränderlig värld och löpande styra skutan under resan.

05

Kompetensöverföring

Steg 5

Vi lär människor och verksamheter att skapa effekt över tid och vårt uppdrag är inte slutfört förrän det är ditt företags nya nuläge.

06

Bestående Resultat

Steg 6

Vi tror på ett långsiktigt arbetssätt där vi motverkar panikartade insatser och brandsläckning. Med oss når du resultat som sträcker sig över tid.

Vill du prata lösningar?

Vi älskar pratstunder och är alltid redo att prata om hur vi ska finna lösningar på ditt företags utmaningar. 

Se hur
våra kunder
gör skillnad