ByHart flyttar till större lokaler i Boden

Pressmeddelande

Sedan den 1 januari huserar ByHart i större lokaler på affärsområdet Boden Business Park i Boden.

– Vi har varit litet trångbodda tidigare och de nya betydligt rymligare lokalerna skapar goda förutsättningar för oss, och inte minst en bättre arbetsmiljö för oss själva, säger John Mannberg, delägare.

ByHart etablerade sin verksamhet den 9 mars 2020 och detta är det tredje bytet av lokaler på samma område sedan starten.

– Det här ger oss möjligheten att växa med ytterligare medarbetare innan kostymen blir för tajt igen, fortsätter John Mannberg. Vi har även många intressant projekt igång i Boden och Luleå med omnejd, vilket ställer högre krav på bland annat bra konferensrum och andra öppna ytor där människor kan bygga relationer och förverkliga idéer. Allt detta har vi nu i egen regi.

Vi hjälper företag att skapa passion på sina arbetsplatser genom att rikta ljuset mot människorna. Medarbetare som trivs och mår bra är lönsamma medarbetare. ByHart lär dagligen människor och verksamheter att skapa effekt över tid.

Human Resources är fundamentet i verksamheten, och lösningarna för våra kunder har formats härifrån. ByHart är en komplett partner inom HR och Kompetensförsörjning, samt har många populära utbildningar som grundar sig i arbetsmiljö och/eller för att stärka arbetsgivarvarumärket.

– Vi arbetar med att bygga framtidens arbetsplatser tillsammans med våra uppdragsgivare och då vill vi självklart göra den resan internt hos oss också. Det är så roligt att se hur alla våra olika kompetenser, med ett gemensamt WHY, kompletterar varandra, skapar glädje och resultat.

Om Boden Business Park

Boden Business Park skapar förutsättningar för att näringslivet ska växa så att Bodens kommun når sina tillväxtmål. Detta sker genom att attrahera talanger och företag som vill växa, stödja näringslivet genom att erbjuda kompetensutveckling och innovationsfrämjande aktiviteter samt genom att attrahera nationella och internationella investerare.

Arbetet bedrivs i nära samverkan mellan kommun, näringsliv, myndigheter och organisationer.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att registrera dig till vårt nyhetsbrev, godkänner du vår personal data policy.