Nu erbjuder ByHart missbruksbehandling tillsammans med Recovery in Motion

Pressmeddelande

Tillsammans med Recovery in Motion kan ByHart nu tillhandahålla digital missbruksbehandling för alla våra uppdragsgivare.

Recovery in Motion förenklar missbruksbehandlingen för alla genom en digital e-terapiplattform. Tillsammans med ByHart kan alla anställda genomgå behandlingen var och när som helst. Tjänsten möjliggör behandling helt utanför ordinarie arbetstid vilket gynnar både klient och arbetsgivare.

Bakom Recovery in Motion står Avstampet, ett behandlingshem i Älvsbyn som bland annat tar emot personer med alkohol- och drogproblematik. Avstampet är ensamma med att årligen få betyget 9.3 i SSIL:s landsomfattande kvalitetsindex undersökning av behandlingsverksamheter

– Vi ser fram emot samarbetet med ByHart. Vi delar liknande kärnvärden och ser möjligheten att kombinera våra tjänster och utbildningar för att vara den mest kompletta partnern inom svensk företagshälsovård, säger Jonas Johansson Asp, grundare av Recovery in Motion och ägare av Avstampet.

Partnerskapet stärker vårt erbjudande och gör ByHart till en ännu mer komplett HR-partner.

– Mellan tio och tjugo procent av befolkning drabbas av beroendesjukdomen, säger John Mannberg, grundare av ByHart. Tillsammans med Recovery in Motion får vi ytterligare en dimension i våra HR-partnerskap där vi kan erbjuda våra kunder en heltäckande lösning.

John Mannberg fortsätter.

– Med vår produkt Hartic har våra kunder verktyget för att identifiera beroendeproblematik på arbetsplatsen, och nu kan vi dessutom erbjuda behandling. Ta nästa steg, helt enkelt, och hjälpa våra kunder hela vägen.

Läs mer om behandlingen här.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att registrera dig till vårt nyhetsbrev, godkänner du vår personal data policy.