Öka omsättningen med en produkt du älskar

Du får allt du behöver för att tillhandahålla dina kunder och partners den lösning de letat efter.

Bli återförsäljare av Hartic

Vårt program är perfekt för konsulter, affärsutvecklare och frilansare med ett stort nätverk av kunder som vill skapa hållbar effekt genom att arbeta med människorna i sina verksamheter

Skapa en växande kanal av intäkter

Du får 15% av omsättningen för alla sålda licenser av Hartic som genereras av dig som återförsäljare. Bygg löpande upp din kanal av intäkter.

Stärkt ditt eget erbjudande till dina kunder

Som återförsäljare av Hartic stärker du ditt eget varumärke då vår SaaS förmodligen kompletterar din egen verksamhet.

Var med och bygg framtidens arbetsplatser

När du erbjuder dina kunder och partners Hartic möjliggör du framtidens arbetsplatser och är en del i uppbyggnaden av framgångsrika företag.

Hur fungerar det?

1

Rekommendation

Du rekommenderar Hartic till företag du tror är intresserade av lösningen

2

Köp

De köper någon av Hartics planer

3

Provision

Du belönas med provision då dina leads genererar affärer för oss

Hör av dig för mer information

Kontakta oss så berättar vi mer om hur det är att vara återförsäljare av Hartic, vad du kan förvänta dig, vilket stöd vi ger dig och hur du kommer skapa skillnad.

Allt du behöver för att lyckas

Bli en expert

Vi ser såklart till att du får all den utbildning som behövs för att du ska vara lyckosam i ditt arbete med att rekommendera Hartic.

Du får tillgång till marknadsmaterial du kan använda dig av för att presentera produkten. Naturligtvis kommer vi även att ge dig en solid genomgång av Hartic som produkt så att du själv kan förklara dess beståndsdelar.

Kom ihåg att du inte behöver vara expert på Hartic för att kunna dra nytta av vårt partnerprogram. Din roll handlar främst om att koppla ihop oss med potentiella kunder som du ser har ett behov av vår lösning. Resten fixar vi!

Uppdatera ditt nätverk

Hur du väljer att arbeta för att generera leads till oss är helt upp till dig. Ett hett tips är att använda sig av sociala medier och andra digitala kanaler för att referera till Hartic.

Som återförsäljare rekommenderar vi att du uppdaterar ditt nätverk om varför Hartic skulle kunna vara den lösning just de söker efter.

Vi ger dig allt marknadsmaterial och länkar som krävs för att skapa slagkraftiga rekommendationer.

Stöd i arbetet

Vi är måna om att du ska lyckas med att möjliggöra framtidens arbetsplatser. Det är vår drivkraft och varför vi finns till.

Du kan alltid kontakta oss för att diskutera gemensamma aktiviteter som kan främja försäljningen. Det kan exempelvis röra sig om att du som återförsäljare arrangerar ett event du vi deltar och berättar om Hartic, och där du givetvis är berättigad till provision för alla köp som genereras.

Vi är alltid öppna för nyskapande dialoger och kommer vara med dig på hela resan.