7 inspirerande bilder som motiverar och stärker dig

John Mannberg
John Mannberg
Founder | Business Developer

Idag vill vi bjuda på några bilder tänkta att inspirera, kanske under en pågående beteendeförändring där du stött på några gupp på vägen, eller bara som tankeställare och påminnelse.

Här kommer de! 😊

Påminn dig om att mycket känns tufft i början, ja kanske smått oövervinnerligt, men det viktigaste är att våga börja. Då löser det sig till slut.

Du måste mäkta med många “nej” i din karriär för att lyckas. Påminn dig om att när du zoomar ut kommer dina påstådda misslyckanden betyda lärdomar och ett steg närmare nästa framgång.

Det är alldeles för lätt att förvirra sig till än det ena, än det andra. Skapa en rutin där du börjar varje måndag morgon med att planera veckan där du även avsätter tid i din kalender – och se detta som heligt (med smärre förändringar som givetvis måste få kunna ske).

Att lyckas via att ha genomgått en resa personligen, med sina kompetenser och åtaganden, betyder så mycket mer än att ha vunnit framgång på lotto.

Våga inse att bakom de flesta framgångar vilar ett berg av hårt arbete, uthållighet, sena nätter, motgångar, uppoffringar, misslyckanden, disciplin och risktaganden. Och du, det är bara du själv som kan definiera vad framgång är, och om insatsen som krävs för att nå dit är något du är beredd att lägga i potten.

Disciplin slår talang. Ja, alla dagar i veckan. Det kan bara ta litet fler dagar innan du är där.

Glöm inte att se tillbaka på vad du åstadkommit. Det är lätt hänt att fastna i nuet och faktiskt glömma bort vad du lyckats med så här långt.

Hoppas att du blev inspirerad!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att registrera dig till vårt nyhetsbrev, godkänner du vår personal data policy.

Andra artiklar du kanske gillar

Kompetensförsörjning
John Mannberg

Spelbolaget slutar anställa internationell arbetskraft

Den senaste tidens politiska åtgärder har begränsat arbetskraftsinvandringen och skapat utmaningar för en hel del svenska företag. Införandet av ett lönegolv och långa handläggningstider hos

Kompetensförsörjning
John Mannberg

Rekryterare väljer i större utsträckning bort kvinnor

Rekryteringslandskapet för ledningsgrupper i svenska bolag bär fortfarande djupa spår av obalans trots en ökande medvetenhet om mångfald. En rapport från Allbright visar att rekryteringar

Hartic
John Mannberg

10 saker du kan göra för att höja engagemanget

Att skapa och upprätthålla ett passionerat arbetsklimat är avgörande för en hög produktivitet, trivsel och för att behålla dina allra duktigaste medarbetare. I denna artikel