ByHart öppnar i Luleå: “Vi stärker våra befintliga band och följer tillväxtplanen”

John Mannberg
John Mannberg
Founder | Business Developer

Vi öppnar dörrarna på vid gavel när residensstaden i Norrbottens län intas. 1 februari tillskrivs det datum då ByHart öppnar sitt andra kontor för att på så sätt fortsätta skapa hållbara och effektfulla affärer.

Under 2022 kommer du som följer ByHart få stifta bekantskapen med våra orangea färger på andra orter runt om i Sverige. Idag öppnar vi företagets andra kontor då vi etablerar oss i Luleå.

Hållbara och resultatskapande affärer kommer alltid ha sin grund i starka relationer. Vi har en övertygelse, digitaliseringen till trots, att starka band knyts människor emellan när vi fysiskt får utbyta idéer och tankar. ByHart arbetar med den senaste tekniken och vi är otroligt innovativa till vår läggning, men det är naivt att tro att vi kan ersätta allt med digitala sammankomster.

– ByHart arbetar med att sätta människan i centrum, säger John Mannberg, Marknadschef. Våra tjänster handlar i grunden om att arbeta med människor, och det kräver en närhet. Vi har redan idag många uppdragsgivare i Luleå med omnejd och den ökade närvaron kommer inte minst att stärka dessa band, samtidigt som det är ett steg i vår geografiska tillväxtplan.

Den 1 februari var dagen då ByHart öppnade sitt andra kontor i Sverige, närmare bestämt i Luleå.

Och fler nyheter kommer inom kort.

– Vi arbetar redan idag på ett nationellt plan då många av våra kunder verkar på den svenska marknaden, fortsätter John Mannberg. Vi har absolut fler orter markerade på Sverigekartan och vi hoppas få återkomma med fler nyheter framöver, och inte bara vad gäller etableringar.

Besök oss gärna i Luleå. Vi älskar pratstunder! Och har du funderingar på hur vi kan hjälpa ditt företag att utvecklas, var inte sen med att kontakta oss så startar vi en dialog och ser vart den för oss.

Våra besöksadresser:

  • Teknikvägen 3, Boden.
  • Kyrkogatan 13, Luleå.

Varmt välkommen in till oss!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att registrera dig till vårt nyhetsbrev, godkänner du vår personal data policy.

Andra artiklar du kanske gillar

Human Resources
John Mannberg

Artificiell intelligens förändrar arbetsmarknaden

Betaltjänstföretaget Klarna planerar att spara in 700 tjänster, vilket är ett exempel på det tryck som Artificiell Intelligens (AI) förväntas medföra på arbetsmarknaden. Kundtjänst är