En webbplats som fokuserar på lösningar

John Mannberg
John Mannberg
Founder | Business Developer

Tidigare i veckan lanserade vi vår nya webbplats. Den andas vårt varumärke fullt ut och visar på ett mycket tydligare sätt vilka lösningar vi har och hur de gör skillnad för dig och ditt företag.

Är det första gången du besöker vår digitala plattform rekommenderar jag dig att läsa mer om Vårt Why. Här sätter du dig in i vårt existensberättigande som företag, vad vår djupa övertygelse är och varför människor frodas och presterar på arbetsplatser där man känner passion.

Vi hjälper företag att skapa passion på sina arbetsplatser genom att rikta ljuset mot människorna. Medarbetare som trivs och mår bra är lönsamma medarbetare. Vårt WHY tillika vår vision är att skapa passion genom att sätta människan i fokus.

Kombinationen av våra kompetensområden gör vårt totala erbjudande starkt och unikt. Vi förenar människan med digitaliseringens möjligheter och skapar moderna lösningar på nutidens utmaningar.

Varför inte läsa mer om några av våra populäraste lösningar:

Jag vill även passa på att nämna att vi närmar oss nylanseringen av Hartic. Om några få veckor kommer existerande kunder få ta del av en ny generations pulsverktyg som verkligen gör skillnad inom organisationen. Hartic är vårt helt egenutvecklade verktyg som låter dig och din organisation arbeta med arbetsmiljön och skapa framtidens arbetsplats.

Vi låter dig prova Hartic gratis för att se dess fulla potential. Du köper aldrig den berömda grisen i säcken hos oss.

Registrera dig för att prova Hartic.

Vår nya webbplats finns till för dig och dina behov.

Vill du prata lösningar?

Vi älskar pratstunder och är alltid redo att prata om hur vi ska finna lösningar på ditt företags utmaningar. Vårt team finns alltid redo att hjälpa dig oavsett vad din fråga gäller.

Vi vill passa på att önska dig en riktigt glad påsk! 🐣

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att registrera dig till vårt nyhetsbrev, godkänner du vår personal data policy.

Andra artiklar du kanske gillar

Human Resources
John Mannberg

Artificiell intelligens förändrar arbetsmarknaden

Betaltjänstföretaget Klarna planerar att spara in 700 tjänster, vilket är ett exempel på det tryck som Artificiell Intelligens (AI) förväntas medföra på arbetsmarknaden. Kundtjänst är