Erbjudande på Bättre Arbetsmiljö under Black Friday

John Mannberg
John Mannberg
Founder | Business Developer

Vi brinner för att skapa framtidens arbetsplatser där ett aktivt arbetsmiljöarbete är ett naturligt inslag. Det skapar god samverkan på hela arbetsplatsen där alla mår bättre, har roligare och är mer lönsamma. Under perioden 16 – 30 november erbjuder vi vår populära BAM-utbildning för endast 7 490 kr. Här läser du mer om erbjudandet och kan klicka dig vidare och göra din beställning.

BAM är en komplett arbetsmiljöutbildning skapad av våra experter. Vår lärarledda utbildning sker fysiskt på plats, men den finns även digitalt lärarledd. Utbildningen pågår under totalt 3 dagar (2 + 1) där teori varvas med praktiska moment och övningar.

Syftet med att genomföra vår BAM-utbildning är att skapa bra samverkan på arbetsplatsen genom att lära sig grundläggande arbetsmiljökunskaper och ett arbetssätt som gör det enkelt att jobba med arbetsmiljön i vardagen. Utbildningen brukar rekommenderas av Arbetsmiljöverkets inspektörer. Utöver grundläggande kunskaper får varje deltagare ett kursintyg/diplom.

Du får bland annat kunskaper om:

  • Hur du samverkar i arbetsmiljöfrågor för att förebygga ohälsa på arbetsplatsen.
  • Hur du bedömer och förebygger risker i arbetsmiljön.
  • Hur du arbetar systematiskt med arbetsmiljöfrågor.
  • Grundläggande kunskaper i de lagar och föreskrifter som omfattas av arbetsmiljölagen.
  • Hur arbetsmiljöarbetet kan bidra till verksamheten.
  • Hur arbetsmiljöarbetet kan påverka er kompetensförsörjning.

Vem bör genomföra en BAM?

Målgruppen är chefer med personalansvar, skydds- och eller arbetsplatsombud, andra fackliga företrädare samt medarbetare i behov av arbetsmiljökunskaper.

Utbildningen passar även den som arbetat en längre tid men som inte genomgått en arbetsmiljöutbildning eller helt enkelt behöver fräscha upp kunskaperna.

Beställ under kampanjperioden

Under perioden 16 – 30 november kan du beställa vår BAM-utbildning för endast 7 490 kr per deltagare (ordinarie pris är 8 995 kr). Erbjudandet gäller för våra fysiska utbildningar.

När kan jag genomföra utbildningen?

För att ta del av erbjudandet behöver du göra din beställning senast den 30 november. Vid beställningstillfället anger du vid vilket utbildningstillfälle du vill närvara. Du kan delta hela vägen fram till och med mars.

Var sker utbildningen?

I samband med Black Friday passar vi på att utöka de orter var vi genomför våra BAM-utbildningar. Nu genomför vi löpande utbildningar i Boden, Kalix, Älvsbyn, Luleå och Piteå. Klicka här för att se våra utbildningstillfällen.

Kan jag boka en utbildning för bara mitt företag?

Absolut! Vi kan alltid skräddarsy utbildningar där bara deltagare från ditt företag medverkar. Tillsammans hittar vi ett upplägg sett till datum och plats. Hör av dig till oss så hittar vi en lösning. Du ska inte känna dig låst till våra löpande, gemensamma utbildningstillfällen.

Vi genomför BAM-utbildningar runt om i hela Sverige med våra kunder.

Kan jag få ekonomiskt stöd?

Ja, vi är godkänd utbildningssamordnare via AFA Försäkring vilket innebär att du som arbetsgivare kan få upp till 70% i stöd av deltagaravgiften. Stödet beräknas på totalbeloppet för utbildningen när chefer, skyddsombud och/eller arbetsmiljöombudgenomför arbetsmiljöutbildningen.

Vi hjälper givetvis dig med hur du ansöker om att få ekonomisk ersättning.

Läs mer om vår BAM-utbildning och gör din beställning här →

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att registrera dig till vårt nyhetsbrev, godkänner du vår personal data policy.

Andra artiklar du kanske gillar

Human Resources
John Mannberg

Artificiell intelligens förändrar arbetsmarknaden

Betaltjänstföretaget Klarna planerar att spara in 700 tjänster, vilket är ett exempel på det tryck som Artificiell Intelligens (AI) förväntas medföra på arbetsmarknaden. Kundtjänst är