Prova Hartic gratis och vinn fina hälsopriser!

John Mannberg
John Mannberg
Founder | Business Developer

Nu har du möjligheten att skapa en ännu friskare arbetsplats! När du registrerar ditt företag i Hartic under perioden 23 november – 31 december deltar du i utlottningen av vårt hälsopaket med diverse produkter som du kan låta personalen nyttja.

Hur vinner jag?

Det enda du behöver göra är att registrera ditt företag under tävlingsperioden 23 november – 31 december. Vinnaren utses genom lottning (av nyregistrerade företag). Vinnaren meddelas via telefon och offentliggörs därefter på våra sociala medier tidigt i januari.

Vad är Hartic?

I sin enklaste form är Hartic ett digitalt verktyg, en form av digital HR-partner, som via enkla pulsar och undersökningar hjälper dig att skapa framtidens arbetsplats där alla mår bra, känner passion och presterar.

Har ni några bindningstider?

Nej, vi tillämpar vare sig bindnings- eller uppsägningstider. Du kan prova Hartic gratis i 14 dagar och väljer därefter om du vill fortsätta använda systemet. Oavsett är du med i tävlingen och behöver inte fortsätta använda Hartic.

Tar det lång tid att komma igång?

Det tar uppskattningsvis mellan 1-3 minuter att starta ett konto, beroende på hur flink du är i fingrarna 😊 Därefter kan du börja importera din organisation, skapa pulsar och undersökningar. Vi har byggt Hartic med den högsta användarvänligheten i fokus och du kommer snabbt förstå hur du ska navigera och använda verktyget.

Du är snabbt igång. Det är det viktigaste.

Behöver du hjälp med att komma igång eller vill ha en demo? Hör av dig så bistår vi dig på allra bästa sätt.

Vad kan jag vinna?

Ditt företag deltar i utlottningen av följande hälsopaket:

  • Träningsband.
  • Fitnessboll.
  • Tre vattenflaskor med vår logotype.
  • En massagepistol.
  • Spelet Bäst i Test (för en riktigt härlig teambuilding på jobbet).
  • Träningsmatta.

Notera att ett hälsopaket innehållandes ovanstående produkter lottas ut.

Jag vill prova Hartic och delta i tävlingen!

Vad roligt att höra! 🙂 Klicka dig vidare här så kommer du till registreringen. Fyll i dina företagsuppgifter och dina egna personuppgifter så är du igång.

Lycka till!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att registrera dig till vårt nyhetsbrev, godkänner du vår personal data policy.

Andra artiklar du kanske gillar

Kompetensförsörjning
John Mannberg

Spelbolaget slutar anställa internationell arbetskraft

Den senaste tidens politiska åtgärder har begränsat arbetskraftsinvandringen och skapat utmaningar för en hel del svenska företag. Införandet av ett lönegolv och långa handläggningstider hos

Kompetensförsörjning
John Mannberg

Rekryterare väljer i större utsträckning bort kvinnor

Rekryteringslandskapet för ledningsgrupper i svenska bolag bär fortfarande djupa spår av obalans trots en ökande medvetenhet om mångfald. En rapport från Allbright visar att rekryteringar

Hartic
John Mannberg

10 saker du kan göra för att höja engagemanget

Att skapa och upprätthålla ett passionerat arbetsklimat är avgörande för en hög produktivitet, trivsel och för att behålla dina allra duktigaste medarbetare. I denna artikel