Årskrönika: Vi går tillsammans in i 2022 med hög svansföring och en tro om det bästa året någonsin

John Mannberg
John Mannberg
Founder | Business Developer

Då vi idag sammanfattar det senaste året vill vi först påminna dig om att vara stolt över hur du hanterat tiden. De tysta slagen du utkämpat när du i din ödmjukhet sakteligen accepterat den nya verkligheten. Välj att fira din styrka.

Vi talar förstås om den pandemi som fortfarande har oss alla inkilade i ett skruvstäd. I somras började nog gemene man skymta ljuset, som avsåg slutet och början på något nytt, men vi har fått lära oss att detta inte är något vi skyndsamt kan avstyra. Vi får fira delsegrar, de små tillfällen där städets grepp släpper litet, och fortsätta kämpa för en dag då vår kramabstinens tillfredsställs. Förändring är obekvämt, men nödvändigt.

För ByHart:s del ser vi tillbaka på ett fartfyllt år, precis som vi vill ha det. Vi föddes under pandemin, för snart två år sedan, och vet inget annat än den nuvarande verkligheten. Under året har vi firat många segrar där vi hjälpt våra uppdragsgivare att skapa passion på sina arbetsplatser, med en ökad effekt och stigande lönsamhet som följd. Vi har en stark tro på en ljus framtiden och vi hittar bevisen omkring oss. Det har nog inte gått obemärkt förbi att det exempelvis skriks efter nya medarbetare på var och varannan arbetsplats. Framåtandan och innovationslusten är så hög att inte ens människorna räcker till. Det om något är evidens för en ny dag då vare sig vikande konjunkturer eller aggressiva virus kan stoppa oss.

Läs om alla investeringar som sker i Sveriges nordligaste landsände.

ByHart har fler partners och uppdragsgivare än någonsin vilket går helt i linje med våra tillväxtmål. Planen är lagd, den är tydlig, och vi följer den utstakade vägen i sånär alla fall, med några få undantag då vår kreativa ådra lurar in oss på sidospår (vilket i grunden bara är positivt).

Hållbara och resultatskapande affärer kommer alltid ha sin grund i starka relationer. Vi har en övertygelse, digitaliseringen till trots, att starka band knyts människor emellan när vi fysiskt får utbyta idéer och tankar. ByHart arbetar med den senaste tekniken och vi är otroligt innovativa till vår läggning, men det är naivt att tro att vi kan ersätta allt med digitala sammankomster.

2022 blir vad vi gör det till.

Du som följer oss kommer få stifta bekantskapen med våra orangea färger på anda orter under 2022. Under 2021 hann vi med att flytta in i större lokaler på Boden Business Park, men en vidare geografisk utbredning än så är en del av vår tillväxtresa.

Under året har vi utvecklat och finjusterat vår produkt. Vi har mer och mer börjat inse att vårt existensberättigande handlar om att skapa vad som i folkmun brukar kallas för attraktiva arbetsplatser, även om vi själva inte är något större “fan” av begreppet. Vårt tjänsteutbud inom Human Resources, Organisationsutveckling, Kompetensförsörjning, Kommunikation och Försäljning, och synergin av dessa tjänster, skapar en fantastisk effekt hos våra kunder. Det är tämligen få av våra uppdragsgivare som bara använder sig av en av våra uttalade tjänster, detta då det övergripande syftet är något annat – att skapa något hållbart tillsammans. Det är så vi skapar effekt över tid.

Vi har lanserat några skarpa produkter under året, exempelvis HR Direkt och vår färska Utbildningsportal som just nu har tonvikten på arbetsmiljö. Mottagandet har varit extremt bra från marknaden och vi ser fram emot att fortsätta addera funktioner och utbildningar under nästkommande år. Utvecklingen av vår SaaS (som vi dessvärre inte kan berätta mer om ännu) har tagit stora kliv de senaste tolv månaderna och under 2022 kommer vi med stolthet presentera en tjänst som verkligen kommer göra skillnad hos företag riket över.

ByHart söker ständigt efter nya passionerade medarbetare som vill göra skillnad tillsammans med oss. Om du vill vara en del av vår resa där vi fortsätter bygga starkare arbetsgivare där ute, vill vi att du hör av dig. Just nu söker vi bland annat efter en HR-specialist till vårt team inom Human Resources samt en Account Manager som blir en nyckelspelare i vårt försäljningsteam. Läs mer om rollerna och skicka in din ansökan om det känns intressant.

Slutligen vill vi uppmana dig och alla som läser dessa rader att ta sitt ansvar. Vaccin är en av mänsklighetens största medicinska framsteg och räddar oräkneliga liv varje år. Visste du exempelvis att i Sverige för bara ett par hundra år sedan dog så många som ett av tio barn i smittkoppor? Smittkoppor är idag utrotat tack vare smittkoppsvaccinet. Vidare är en hög andel vaccinerade av befolkningen det enda sättet att hindra sjukdomar som mässling, polio och difteri.

Ta ditt ansvar men kom ihåg att andas. Det här är bara ett kapitel, inte din livshistoria.

Vi önskar dig, alla våra uppdragsgivare, samarbetspartners och följare en riktigt god jul och ett gott nytt år! Låt oss tillsammans göra 2022 till det bästa året hittills.

Vi önskar dig en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att registrera dig till vårt nyhetsbrev, godkänner du vår personal data policy.

Andra artiklar du kanske gillar

Human Resources
John Mannberg

Artificiell intelligens förändrar arbetsmarknaden

Betaltjänstföretaget Klarna planerar att spara in 700 tjänster, vilket är ett exempel på det tryck som Artificiell Intelligens (AI) förväntas medföra på arbetsmarknaden. Kundtjänst är