Skapa kraft i organisationen med nya Hartic

John Mannberg
John Mannberg
Founder | Business Developer

Idag lanserar vi nästa generations pulsverktyg. Hartic har fått en ordentlig uppdatering, både visuellt och till sin funktionalitet, och vi på ByHart är stolta över att vi har ett system som skapar framtidens arbetsplatser. Passa på att prova Hartic kostnadsfritt under 14 dagar.

ByHart är en framtidsinriktad treåring (drygt) bland företagen i Sverige. Vi har utvecklat vårt erbjudande under resans gång, allt för att vara anpassat att möta våra kunders och marknadens behov, och kan idag ståta med tydliga och effektskapande lösningar, exempelvis inom hela HR-området och inom kompetensförsörjning.

Vi har alltid varit starkt förankrade i vårt WHY. Det vi tror på, det vi vet gör skillnad och det som är vårt solida fundament, byggt på gemensamma värderingar, har alltid varit grunden till våra lösningar. Hartic är en produkt som varit med i vår imaginära flora av lösningar sedan vi slog upp portarna för första gången en tidig vårdag under 2020. Hjärnorna på ByHart, med våra HR-specialister och Systemutvecklare i spetsen, har tillsammans skapat det system alla arbetsgivare behöver.

Läs mer om Hartic.

En arbetsmiljö av yttersta klass

Hartic är din digitala HR-partner som lyssnar på företagets alla medarbetare och chefer, gör analyser, ger dig insikter och inte minst ger dig åtgärderna för att enkelt jobba löpande med arbetsmiljön. Arbetsmiljö är ett otroligt stort område och utan ett systematiskt arbetssätt är det praktiskt taget omöjligt att arbeta effektivt med utvecklingen.

Hantera hela din organisation snabbt och enkelt i Hartic.

Ett misstag många företag dessvärre gör är att fokusera alldeles för mycket på utsidan. För att stärka arbetsmiljön och bygga ett attraktivt arbetsgivarvarumärke, är det ett måste att börja inifrån och arbeta sig utåt. Jobba med människorna du redan har ombord – då behåller du nyckelpersoner, attraherar nya kompetenser du vill tillföra samt skapar en passion på arbetsplatsen som bland annat leder till högre produktivitet och lönsamhet.

Prova Hartic kostnadsfritt i 14 dagar

Vi ger alla möjligheten att prova Hartic kostnadsfritt i 14 dagar. Du ska känna en trygghet inför din eventuella investering och aldrig känna att du köper den berömda grisen i säcken. Hartic har tre planer och du får under din provperiod känna på kraften i det vi kallar Business.

Du kommer direkt igång genom att registrera dig på vår webbplats. Fyll i dina uppgifter, ta del av dina inloggningsuppgifter och börja utforska Hartic bums.

Registrera dig här!

I Hartic har alla användare, oavsett roll, en egen profilsida.

Bli en expert och få stöd

Vi finns såklart med dig på hela resan. Hör av dig till oss via telefon, mejl, chatt eller ett fysiskt besök, så hittar vi en tid då vi demar Hartic för dig. Vi kan även hjälpa dig med att sätta upp systemet med hela din organisation och ge dig grunderna i hur du skapar pulsar och andra undersökningar på bästa sätt. Strategin, helt enkelt, vilken ska samspela med ditt företags målbild.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att registrera dig till vårt nyhetsbrev, godkänner du vår personal data policy.

Andra artiklar du kanske gillar

Human Resources
John Mannberg

Artificiell intelligens förändrar arbetsmarknaden

Betaltjänstföretaget Klarna planerar att spara in 700 tjänster, vilket är ett exempel på det tryck som Artificiell Intelligens (AI) förväntas medföra på arbetsmarknaden. Kundtjänst är